Control panel help pls....

cs_viko Messages postés 24 Date d'inscription mercredi 5 mai 2004 Statut Membre Dernière intervention 4 juillet 2004 - 21 mai 2004 à 22:59
cs_viko Messages postés 24 Date d'inscription mercredi 5 mai 2004 Statut Membre Dernière intervention 4 juillet 2004 - 22 mai 2004 à 13:04
Sorry but i don't speak french and my english is .....
Can someone help mi to creat one very simpe control panel ...
Thanks guys
viko

3 réponses

cs_ReMi34 Messages postés 1025 Date d'inscription vendredi 29 août 2003 Statut Membre Dernière intervention 28 mars 2005 2
22 mai 2004 à 07:37
You would go to see this site : http://www.scriptsdb.org/comments.php?id=835

He's french but the code doesn't change :D

(Mon anglais fait peur :x)

www.DeFimIRC.tk
0
cs_viko Messages postés 24 Date d'inscription mercredi 5 mai 2004 Statut Membre Dernière intervention 4 juillet 2004
22 mai 2004 à 12:58
ReMi34 thank you very much man :)))
0
cs_viko Messages postés 24 Date d'inscription mercredi 5 mai 2004 Statut Membre Dernière intervention 4 juillet 2004
22 mai 2004 à 13:04
Fuck....
Look this:
* /did: insufficient parameters (line 80, script31.ini)
-
* /did: insufficient parameters (line 80, script31.ini)
-

blaaaaaaah :(((

line 80 is :
did $replace(%st,0,-u,1,-c) $dname 9

i don't see error :((((
0
Rejoignez-nous