Mousemove on label

Résolu
sal21 Messages postés 13 Date d'inscription mardi 28 novembre 2000 Statut Membre Dernière intervention 25 février 2008 - 14 nov. 2007 à 15:25
sal21 Messages postés 13 Date d'inscription mardi 28 novembre 2000 Statut Membre Dernière intervention 25 février 2008 - 14 nov. 2007 à 15:59
How to use mouse_move event with blue and red on label4 and label6 in same form?

6 réponses

jrivet Messages postés 7392 Date d'inscription mercredi 23 avril 2003 Statut Membre Dernière intervention 6 avril 2012 60
14 nov. 2007 à 15:50
Re,

Is this kind of thing you want,??

Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
   Label4.ForeColor = vbBlue
   Label6.ForeColor = vbBlue
End Sub<hr />
Private Sub label4_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
   Label4.ForeColor = vbRed
End Sub<hr />
Private Sub Label6_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
   Label6.ForeColor = vbRed
End Sub , ----
[code.aspx?ID=41455 By Renfield]

If it is not this, explain WHEN your want to change the Label's Forecolor

@+: Ju£i?n
Pensez: Réponse acceptée
3
jrivet Messages postés 7392 Date d'inscription mercredi 23 avril 2003 Statut Membre Dernière intervention 6 avril 2012 60
14 nov. 2007 à 15:35
Hello



If you want a usefull help, told us more about your problem... Blue red??? label4 label6????

@+: Ju£i?n
Pensez: Réponse acceptée
0
sal21 Messages postés 13 Date d'inscription mardi 28 novembre 2000 Statut Membre Dernière intervention 25 février 2008
14 nov. 2007 à 15:38
in effect... i have label4 and label6 in vb form.
I want to assign the same effect of mouse move to the label4 and label6
I have make thi code but go in error if i use the same declaration for label6...

Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
Label4.ForeColor = vbBlue
End Sub
Private Sub label4_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
Label4.ForeColor = vbRed
End Sub
0
sal21 Messages postés 13 Date d'inscription mardi 28 novembre 2000 Statut Membre Dernière intervention 25 février 2008
14 nov. 2007 à 15:55
Hi jrivet, work PERFECT!
sorry for my half Italian and halp English, but Bravo to have understand me.
Tks from Napoli.Pizza for you:-)
0

Vous n’avez pas trouvé la réponse que vous recherchez ?

Posez votre question
jmfmarques Messages postés 7666 Date d'inscription samedi 5 novembre 2005 Statut Membre Dernière intervention 22 août 2014 27
14 nov. 2007 à 15:55
I have make thi code but go in error



n'est ni du français (attendu sur un forum francophone) , ni de l'anglais ...
0
sal21 Messages postés 13 Date d'inscription mardi 28 novembre 2000 Statut Membre Dernière intervention 25 février 2008
14 nov. 2007 à 15:59
Sorry jrivet, but if i want to mark resolved for this qst, how to?
Or chenge title in post, with "resolved"?
0
Rejoignez-nous